Karamellás-almás pite
30 db 100 g-os termék
Linzertészta
- 800 g liszt
- 500 g sütőmargarin
- 250 g porcukor
- 5 g BRAUN Sizilia citromaroma
Töltelék
- 600 g BRAUN Prémium Karamell
- 750 g BRAUN Almatöltelék
- 40 g Dr. Oetker Lékötő
Díszítés
- 300 g BRAUN MB-Bon Néra
- ét bevonó
600 g linzertésztát kinyújtunk 60x20 cm-es tepsibe, megszurkáljuk és rákenjük a karamell tölteléket.
Még 600 g kinyújtott linzertésztát is megszurkálunk és megsütünk, majd a karamell töltelékre tesszük és rákenjük a lékötővel elkevert almatölteléket.
A termék tetejére reszeljük a megmaradt linzertésztát és 190°C-on 30-35 perc alatt készre sütjük.
A megolvasztott bevonóval a terméket félig kimártjuk.