Hannoveri krémes
30 db 100 g-os termék
Alaptészta
- 500 g Dr. Oetker Brownies alappor
- 175 g tojás
- 110 g étolaj
- 55 g víz
- 360 g világos piskótalap
Kakaós gőzkrém
- 1150 g tej
- 300 g tojásfehérje
- 140 g Dr. Oetker Vaníliaízű pudingpor
- 30 g kakaópor
- 270 g cukor
- 100 g dió
- 50 g tortadara
Díszítés
- 140 g BRAUN Cristaline zselé
- 140 g BRAUN Covela-ét bevonó
- 20 g dió, durvára darált
A brownies masszát 60x20 cm-es tepsiben 210°C-on 13 perc alatt készre sütjük. Rumos cukorsziruppal meglocsoljuk.
A kakaós gőzkrémhez a tojás fehérjét felverjük a cukorral. 1000 g tejet felforralunk, majd belefőzzük a megmaradt tejjel elkevert kakaóporos krémport és lazán hozzákeverjük a felvert tojásfehérje habot, a darált diót és a tortadarát. A browniesra rákenjük a krémet.
Ezután rárakjuk a világos piskótalapot és a sütemény kihűlése után a tetejét bevonjuk Covela-s Cristaline zselével. Végül felületét dióval megszórjuk.