Epres tönkölyös háromszög
32 db 100 g-os termék
Alaptészta
- 750 g BRAUN Dinkell-Vollkorn mix
- 300 g étolaj
- 300 g víz
- 15 g narancshéj
Eper töltelék
- 500 g eper, fagyasztott
- 100 g cukor
- 30 g Dr.Oetker Lékötő
Epres tejszínkrém
- 90 g BRAUN AE Eper fond
- 150 g víz
- 450 g cukrozatlan növényi hab
Díszítés
- 250 g BRAUN Cristaline zselé
- 100 g BRAUN Covela fehér bevonó
- 200 g BRAUN Dekor zselékocka
A alaptészta összetevőit kihabosítjuk, a narancshéjat hozzákeverjük és a masszát keretbe kenjük.
Az eper töltelék összetevőit összekeverjük és a tölteléket átlósan a tésztára dresszírozzuk. 180-200°C -on 25-35 perc alatt készre sütjük.
A kihűlt alapra kenjük az epres tejszínkrémet. A legalább 20°C-os vizet az eperfonddal összekeverjük, tejszínhabbal lazítjuk és a kihűlt alapra töltjük.
A Cristaline zselét az olvasztott fehér Covela- val összekeverjük, a dermesztett felületet mintázzuk, végül zselékockával meghintjük.