Szív Torta
A szilikonformába töltjük a joghurtkrémet.
Joghurtkrém elkészítése: Minimum 40 °C-os vízzel elkeverjük a CheeseQuicket, a citromlevet és a joghurtot, majd sűrű fodrozódásig habositjuk, dermedés után gyümölcsréteggel betöltjük.
Gyümölcsréteg elkészítése: A minimum 20-30 °C-os Le Gourmet málnához hozzákeverjük a Dr. Oetker Tejszínstabilizáló neutrált.
Dermedés után a tejszínkrémmel készre töltjük, az ételfes-tékkel színezett piskótafelverttel lezárjuk.
Tejszínkrém elkészítése: Az Alaska-express málnát a mini-mum 20 °C -os vízzel elkeverjük, felvert habbal lazítjuk.
Sokkolás, fagyasztás után 80 °C-ra felmelegített, majd 25-30 °C-ra visszahűtött Miruarral bevonjuk, mintázzuk.