Áfonyás Csokoládé Torta I. szint / Feketeribizlis Joghurt Torta II. szint

Áfonyás Csokoládé Torta I. szint / Feketeribizlis Joghurt Torta II. szint

I. szint

A nehéz felvert hozzávalóit kézi habverővel egyneműre keverjük, 6 darab 20 cm-es karikába 180-200 °C -on készre sütjük. 

Gyümölcskrémmel felváltva betöltjük a csokikrémet, dermesztjük

Csokoládékrém elkészítése: tejből és a Belga csokoládéból pudingot főzünk kihűlés után átkeverjük puha krémmarga-rinnal, Biankával habositjuk, olvasztott Covellával, tortabe-vonóval, kakaóporral dúsítjuk.

Áfonyatöltelék elkészítés: Az áfonyatölteléket citromlével és lékötővel összekeverjük.

A tortát Dr. Oetker Dekormasszával burkoljuk.

II. szint

Az ételfestékkel színezett felvertből 9 db 12 cm átmérőjű lapot sütünk.

Kihűlés után joghurtkrémmel, feketeribizli töltelékkel rétegezve betöltjük.

Joghurtkrém elkészítése: a puha Biankát a krémmargarin-nal és a joghurttal habosítjuk Cresco Yogurt Tipo Grecoval és citromlével ízesítjük.

Dermedés után dekormasszával burkoljuk.