Nürnbergi mákos
30 db 140 g-os termék
Alaptészta
- 600 g linzertészta
Máktöltelék
- 380 g kész máktöltelék
Narancstöltelék
- 380 g BRAUN Fruchti Top Narancs
Túrótöltelék
- 750 g túró
- 750 g tejföl
- 375 g teljes tojáslé
- 450 g víz
- 600 g BRAUN Käse-Frisch Hoch
Díszítés
- 150 g BRAUN Cristaline hidegzselé
- 10 g BRAUN Gold Sparkl díszítő zselé
A linzerlapot 3 mm vastagra nyújtjuk és 60x20 cm-es keretbe helyezzük. A narancs- és máktölteléket felváltva a linzerlapra csíkozzuk.
A túrókrém hozzávalóit összekeverjük, majd a keretbe töltjük, a tetejét recés kártyával díszítjük és 170 °C-on 35-40 perc alatt készre sütjük. Sütés után a keret mellett azonnal körbevágjuk.
Kihűlés után tetejét Cristaline- és Gold Sparkl zselével díszítjük.