Karamellás cappucinos szelet

Karamellás cappucinos szelet
Termékelkészítés:
 
Az alaptészta első négy összetevőjét kihabosítjuk, majd a már kimért hozzávalókkal óvatosan elkeverjük. Forma leválasztóval lefújt 60×20-as sütőlemezen elkenjük, majd 200 °C-on 15-20 perc alatt készre sütjük, kihűtjük. A kihűlt tésztát két egyfoma részre vágjuk, az első lapot beletesszük a keretbe, majd kikeverjük a karamell tölteléket és annak egyenletes elkenése után a második lappal lefedjük. Elkészítjük a capuccinós krémet, a már összetetöltött lapokon egyenletesen elkenjük, jól kihűtjük, a felmelegített Covela réteggel lekenjük, fésűs kártyával díszítjük, ennek
megkötése után a Cristalinnal kikevert karamellt egyenletesen elkenjük a felületen. Kihűtjük, szeleteljük, díszítjük.