Aranygaluska kocka

Aranygaluska kocka
Termékelkészítés:
 
A linzertészta hozzávalóit kimérjük, összegyúrjuk, és sütőpapírral bélelt 30×20 cm-es sütőformába nyújtom. A Dr. Oetker Natúr muff in tésztát összegyúrjuk, majd 45 percig hűtőben pihentetjük. A diótölteléket elkészítjük. A pihentetési idő leteltével a muff intésztát 2 cm vastagságúra nyújtjuk, majd pogácsaszaggató segítségével félkör alakokat szúrunk ki belőle. A kiszúrt félköríveket szorosan a linzertésztára helyezzük, befedjük vele teljesen a felületet, majd rákenjük a kész diótölteléket. 180 °C-on 40 perc alatt készre sütjük. Elkészítjük a tejszínes házi krémes réteget és keret magasságig betöltjük vele a már kihűlt tésztarészt. Egy órára hűtőbe tesszük, majd díszítjük, szeleteljük.