Narancsos karamellás torta

Narancsos karamellás torta
Termékelkészítés:
 
A piskóta összetevőit 2 percig habosítjuk, majd 20 db 20 cm átmérőjű lapot kenünk belőle. A piskótalapokat 180-200 °C-on, 8-10 perc alatt készre sütjük. Egy tortakarikába két piskótalapot összetöltünk a 30-40 °C-ra felmelegített étcsokoládés Kranfil’s-szal. A karamellás sajttortakrémhez a Cheesequick alapot a forró vízzel elkeverjük, majd hozzá habosítjuk a többi összetevőt. A krémet ráöntjük a piskótára. A töltelék karamellkrémet simacsöves nyomózsákból körkörösen belenyomjuk a krémbe. A tortát a krém kötéséig hűtőbe rakjuk, majd rákenjük a narancs tölteléket és a Cristaline
zselét.